Welkom bij Gravue!
Gravue is een grafisch ontwerpbureau in Zwolle dat gerund wordt door mij, Marie-Louise de Bruijn. Dit profiel vertelt je meer over mij en mijn werkwijze als grafisch ontwerper.


Gravue?

Ja! Toen ik een naam voor mijn grafisch ontwerpbureau zocht was ik er al gauw uit dat het Franse woord ‘vue’ er deel van uit moest maken. Vertaald betekent het onder andere ‘inzicht’ en ‘scherpziendheid’. Treffende begrippen als het om ontwerp en vormgeving gaat.


Opdrachtgevers

Mijn opdrachtgevers zijn starters, zzp-ers en organisaties die van een laagdrempelige en informele werkwijze houden. Een wederzijdse klik vind ik belangrijk, essentieel zelfs, want een ontwerptraject met mij betekent samenwerken. Ik wil je leren kennen en betrekken bij het proces. Zo kan een ontwerp ontstaan dat echt van jou is én een toegevoegde waarde levert aan jouw bedrijf, merk, product of dienst.


Werkgebieden

  • Logo’s en huisstijlen
  • (Interactieve) boeken, magazines en brochures
  • Affiches/posters, flyers, folders, ansichtkaarten etc.
  • Digital design (websites, user interface voor bijvoorbeeld apps)
  • Tentoonstellingen en stands
  • Artwork en illustraties in diverse stijlen

 

Tekst

Ik ben geen tekstschrijver, maar wel tekstgevoelig zoals ik het zelf noem. Ben je van plan een boek of ander tekstrijk product te realiseren, dan kan ik je daar zeker bij helpen. Niet alleen om al die tekst weg te werken in het ontwerp, maar vooral ook om op zoek te gaan naar een verrassende en esthetische oplossing. Wil je een volledige tekst laten schrijven? Dan kan ik je afhankelijk van je doelstelling diverse tekstschrijvers aanraden.


Netwerk

Als je met Gravue in zee gaat, doorloop je het gehele ontwerptraject met mij. Afhankelijk van de inhoud van een project put ik graag uit mijn netwerk van specialisten op allerlei gebieden zoals (ambachtelijke) druktechniek, webontwikkeling, illustratie, copywriting en fotografie. In zo’n geval werken we als team samen aan een sterk ontwerp en eindresultaat.


Budget

De kosten van een ontwerptraject zijn volledig afhankelijk van jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Samen bepalen we wat écht nodig is en wat eventuele interessante extra’s zijn. Voor elk project geldt dat je van tevoren weet waar je op kan rekenen; zowel fixed price als calculatie per uur behoren tot de mogelijkheden.


BNO

Ik ben als grafisch ontwerper aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers  . Het BNO-lidmaatschap staat garant voor kwaliteit en een professionele vakuitoefening.


Vragen?

Neem contact op om ze te stellen! Je kunt me ook vinden op LinkedIn.

 

Over Marie-Louise

In 2008 studeerde ik cum laude af aan de studierichting Grafisch Ontwerpen van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle (voorheen Kampen). Vrijwel meteen daarna heb ik me officieel als grafisch ontwerper in mijn studiestad gevestigd. Sindsdien werk ik in opdracht aan krachtige, verfijnde ontwerpen voor identiteit, print en web voor opdrachtgevers in Zwolle en daarbuiten.