Huisstijl en website voor Chez Michelle

Dr.Hauschka-specialiste Michelle van Schip heeft mij gevraagd de huisstijl en website te ontwerpen voor haar praktijk Chez Michelle in Rijswijk.

 

Chez Michelle geeft huidverzorging vanuit de filosofie en met de producten van Dr. Hauschka. Producten van Dr.Hauschka zijn natuurzuiver en vallen in het hogere segment binnen de cosmetica. Gebruikers van Dr.Hauschka zijn mensen die bewust leven, maar wel enige glamour waarderen.┬áDe opdracht voor mij was daarom een logo te ontwerpen dat de verbondenheid van mens en natuur uitstraalt zonder zweverig te zijn. Het profiel van een vrouwengezicht gecombineerd met een organische schelpvorm heeft meerdere proeven doorstaan en sluit aan bij Michelle’s kernwaarden als huidtherapeute. De volledige huisstijl bestaat uit een visitekaart, afsprakenkaart, folder en uitnodiging. Door te drukken op licht getint, ongestreken papier heeft de huisstijl een natuurlijke uitstraling gekregen.

 

Naast de gedrukte items heb ik een overzichtelijke website ontworpen die Michelle de ruimte biedt nieuwtjes, kennis en tips over huidverzorging met haar publiek te delen.

 

Volg Chez Michelle op Facebook
Bezoek de website van Chez Michelle (technische ontwikkeling door Groeispurt)

 

Category

Identiteit, Web

Tags
chez michelle, dr hauschka, folder, groeispurt, huisstijl, logo, rijswijk, visitekaartje